In de schaduw van de World Age Group Competition (WAGC) konden vele gymnasten het nieuw seizoen voorbereiden op enkele regionale Interclubwedstrijden. De eerste vorige week in Hulshout en vorig weekend in oud-Turnhout.

Corpus Sanum Herentals was met een grote delegatie vertegenwoordigd op beide wedstrijden.
 
Zonder de toppers, die in Birmingham zaten, was er op de Interclub van Altis Hulshout toch een groot aantal deelnemers. Naast een berg van podiumplaatsen was er een gouden medaille voor Emma Den Hond (pupillen D) op Tumbling. In de discipline Dubbelmini stonden op het hoogste schavotje Robbe Eelen (benjamins C), Rune Dauwen (miniemen C), Roxane Geeraerts (miniemen A) en Anouk Caers (beloften A).
 
De Kempen Cup in Oud Turnhout was de 2de voorbereidingswedstrijd voor het nieuwe seizoen. Bijna alle Corpus Sanum deelnemers kwamen met een medaille naar huis. Op Dubbelmini waren er overwinningen voor Mithe Van Hout (miniemen C), Amber Michiels (beloften C), Marie Vermeiren (pupillen A), Roxane Geeraerts (miniemen A) en Anouk Caers (beloften A). De beste in hun categorie op Trampoline waren Amber Michiels (beloften C), Rhodo Bervoets (pupillen A) en Roxane Geeraerts (miniemen A). Op de Tumblingbaan waren de winnaars Emma Den Hond (pupillen D) en Lune Verhofstede (miniemen C)
 
Het officiële wedstrijdseizoen kan beginnen en vanuit de Gymnastiekfederatie kwam al het bericht dat er een record aantal inschrijvingen zijn voor de Provinciale Voorronden. De gymnasten van Corpus Sanum zijn er klaar voor.
 
 
Foto's:    Roxane Geeraerts (dubbelmini) en een volledig CS pudium
                Amber Michiels won 2 keer goud.